Skip to content

Топ-30 українських Pre-Seed та Seed Stage tech-стартапів, орієнтованих на глобальний ринок з R&D центрами в Україні

top 30 ucluster rating

Стартапи на ранніх стадіях свого розвитку (Seed Stages) все ще працюють над узгодженням свого продукту з потребами користувачів та не мають великих продажів. Залежно від того, наскільки далеко вони зайшли в розробці свого продукту й пошуці каналів збуту, вони можуть отримувати фінансування в рамках Pre-Seed або Seed раундів.

Всупереч тому, що компанії на ранніх стадіях закладають основу успіху, вони також стикаються з набором проблем:

  • Жорстка конкуренція: стартапу доведеться розробити стратегію, щоб знайти способи отримати конкурентні переваги.
  • Пошук потрібних співробітників: окрім, орієнтованої на дії, відданої своїй роботі команди, вам також потрібні співробітники, які розділяють ваше бачення та ідеологію бренду.
  • Залучення клієнтів: щоб створити міцну базу клієнтів, потрібно переконатися, що ваші товари відповідають їхнім очікуванням та потребам.

Взявши інтерв’ю у десятка стартапів, ми підготували Топ-30 українських tech-стартапів, які вже готові до Pre-Seed та Seed фінансування. Ви можете дізнатися більше про те, як до засновників прийшли їхні ідеї та як вони зібрали команду, звідки прийшли до компаній перші інвестиції, про подолання труднощів, амбіції та досягнення: Ademrius, Camdog Inc., Neyra.ai, PocketIP, andcards, a-Gnostics, VR Inn, Ademrius, Custle, Postello, D3Ds Lab.

За основні критерії для класифікації стартапів було взято: стадія стартапу, рік формування, готовність продукту/технології, розмір ринку, конкуренція, наявність вебсайту та активність у соцмережах, публічність і соціальна активність, розмір залученого фінансування, місце розташування R&D офісу.