Skip to content

Vacuum Gravity Energy | Elevator Pitch

Vacuum Gravity Energy

Український діптек стартап Vacuum Gravity Energy створив мобільну електростанцію, яка перетворює гравітацію в електроенергію незалежно від погоди, місця розташування і працює цілодобово навіть під землею. Вакуумні гравітаційні системи допомагають людям використовувати атмосферний тиск як постійне відновлюване джерело енергії, яке не забруднює навколишнє середовище та є дешевшим за аналогічні рішення.

Vacuum Gravity Energy logo

Продукт

Vacuum Gravity Energy – це технологія вакуумно-атмосферного підсилення потужності (ВАПП) для генерації декарбанізованої електроенергії, яка запатентована в Україні № 89894; США № US 10,125,609 B2; КНР № CN1083507743B.

Унікальність: постійна стабільна генерація електроенергії 24/7, не потребує акумулювання, мобільність і компактність – може розмішуватись на стандартному автомобільному причепі 2м*3м, незалежність від погодних умов та можливість працювати під землею (актуальне для забезпечення бомбосховищ).

Vacuum Gravity Energy | Investor Elevator Pitch | Ukrainian startups | DeepTech

Фізичне підґрунтя технології – сонячна енергія, що підтримує атмосферний тиск 101250 Па (10 Т/М2) завдяки гравітації, та штучного вакууму у робочій камері. Сила механічного руху виникає на межі розділу середовищ вакууму і навколишньої атмосфери, за рахунок. різниця тисків між ними. Механічний рух через генератор перетворюється на електроенергію.

Система генерує достатньо електрики для власної роботи та виробляє надлишок від 1 до 40 кВт.

Наступний майлстоун

Найближчим часом Vacuum Gravity Energy планує випустити демо-версію станції в натуральну величину, потужністю 10 кВт для реального середовища на рівні TRL 5 – 6.

Після закінчення війни в Україні залишилася велика кількість зруйнованої інфраструктури, включно з лініями електропостачання. Технологія Vacuum Gravity Energy на 100% екологічно чиста і може допомогти Україні відновити зруйновану інфраструктуру за доступною ціною.

Презентація Pitch Deck

Доповідач: CMO Віра Філатова.

Контакти

Антон Філатов

+30970277126

tverdyslav@ukr.net

vgnergy.com