Skip to content

Все для людей. Ademrius: SaaS для розв’язання проблем лікарів та пацієнтів

Ademrius cover last

Володимир опинився в ІТ, коли воно ще не було мейнстримом, а була чітка асоціація, що айтішник – це чоловік з надлишком ваги, в окулярах та з низькою зарплатою. Тобто ІТ не було чимось статусним. “Мені просто подобалося займатися технологіями. Я став CEO, бо амбіційний і завжди прагнув більшого, ініціативність привела до того, що я зміг організовувати велику команду, – розповідає Володимир Строгуш. – Інформаційні технології – це про постійний розвиток, бо щоб проєкт зробити якісно, його треба через себе пропустити.”

СЕО & Founder Володимир Строгуш

Започаткований у 2020 році

Львів, Україна

Website / LinkedIn / Facebook / Instagram

White paper


Декілька років тому Володимир зіткнувся особисто з тим, як важко потрапити на зустріч до лікаря та отримати медичну консультацію швидко, якісно та комфортно, а після зустрічі, не мати стосу медичних документів, що постійно губляться. Маючи 13 років досвіду роботи в ІТ, та продовжуючи навчатися в елітній Harvard Business School на двоступеневій програмі MBA i MS в галузі технічних наук, він захотів зробити проєкт, який змінить життя багатьох людей на краще.

На фото: Володимир Олійник (Senior back-end developer), Андрій Свірін (Senior back-end developer), Строгуш Володимир (CEO & Founder).

Маючи експертизу в SaaS, Володимир запустив свій перший продукт – CRM систему для медичних закладів, яка вплинула на українську реформу в галузі медицини. Але знайшовши велику прогалину в ніші – малі приватні заклади та індивідуальні лікарські практики – амбітному Володимиру України стало мало і за рік він розробив та запустив новий міжнародний стартап Ademrius.

Сервіс Ademrius створений для розв’язання проблем лікарів та пацієнтів, починаючи від онлайн-запису і телемедицини – закінчуючи повним веденням електронної медичної картки пацієнта та впровадженням штучного інтелекту для формування рекомендацій для всіх користувачів системи.

Про команду

Головний офіс у команди знаходиться у Львові в Україні й поки що не планується відкриття офісів в інших країнах, оскільки зараз Ademrius робить повноцінний SaaS, який не передбачає залучення sales representatives та інтеграторів. “Все дуже просто, інтуїтивно, система настільки автоматизована, що людський фактор виключається і потрібен лише діджитал маркетинг”, – розповідає Володимир Строгуш. Однак, він доповнює, що коли прийде час виходити на новий ринок, представники команди переїде на пару місяців в іншу країну, щоб заглибитися в новий ринок та поспілкуватися з першими клієнтами.

Переваги CRM системи Ademrius

Інтуїтивно зрозуміла онлайн-платформа допомагає приватним медичним закладам управляти своїми послугами в режимі онлайн та отримувати більше пацієнтів.

Це ідеальний набір саме для маленьких приватних клінік: 

  • Організація онлайн записів на прийом
  • Ведення електронної історії кожного пацієнта
  • Автоматичне нагадування про майбутній прийом своїм клієнтам
Функція бронювання.

Більш того на платформі є модуль телемедицини для онлайн консультації з лікарями, а також віджети для власного вебсайту. 

Сервіс працює так ефективно, що Володимир поділився незвичайним прикладом. Лікар в маленькій клініці зареєструвався та створив онлайн кабінет з онлайн записом на прийом. Наступного дня він не перевірив свої сповіщення і не очікував нічого незвичайного. Однак, до нього записалося 5 клієнтів, створивши фізичну чергу в приймальні, наочно продемонструвавши ефективність платформи Ademrius.

Наступні кроки

Стартап провів глибокі дослідження медичних ринків світу, спочатку зі штатним бізнес-аналітиком, а потім замовивши закордонних спеціалістів, який має потрібну експертизу. Зараз команда цілиться на ринки Європи, України, США, Канади. Перша версія Ademrius вже успішно запущена в 12 країнах на 10 мовах. На найближчі два роки у стартапу вже повністю розписано roadmap (ви можете побачити це в white paper).