Skip to content

ArchFormation | Investor Elevator Pitch

ArchFormation cover com

ArchFormation – це платформа для створення хмарної інфраструктури за допомогою візуального інтерфейсу з понад ста хмарними компонентами, різними мовами програмування та DevOps-процесами. ArchFormation перетворює створену користувачем діаграму в код, написаний за допомогою стандартних інструментів з відкритим вихідним кодом.

ArchFormation logo

Продукт

ArchFormation створює код з нуля і в основному підходить для нових проектів або міграції у хмарні сервіси. Однак компоненти збірки можуть посилатися на наявні частини інфраструктури за допомогою загальних методів пошуку, таких як віддалені стани Terraform, хмарні теги або сховища ключових значень.

Велика бібліотека доступних компонентів покриває усі потреби повсякденної розробки. А також надає можливість змінювати або коригувати готовий код, написаний за допомогою стандартних інструментів з відкритим вихідним кодом, таких як Terraform або GitHub Actions. В майбутньому планується покрити максимум популярних девопс інструментів.

Доповідач: CEO Олександр Шахматов.

Як це працює

ArchFormation пропонує вбудовані шаблони архітектури які можна налаштувати для індивідуальних потреб за допомогою інтерфейсу drag-and-drop. Користувач може побудувати візуальну інфраструктуру та діаграму процесів DevOps в інтуїтивно зрозумілому середовищі. Надалі, в один клік, створену діаграму можна перетворити в Git-код для виробничого використання.

За допомогою рішення ArchFormation користувач отримує свіжий інфраструктурний код та налаштовані DevOps процеси з документацією. Створеною інфраструктурою можна керувати в межах організації користувача та продовжувати її вдосконалювати та змінювати отриманий код в залежності від потреб.

Інвестиції

ArchFormation наразі залучає кошти для подальшого розвитку продукту та запуску платної бета версії, найму додаткових інженерів для прискорення розробки продукту. Крім того, інвестиції потрібні для найму сейлз команди для залучення великих корпоративних клієнтів.

Презентація Pitch Deck

Контакти

CEO Олександр Шахматов

PM Ірина Пойда LinkedIn

business@archformation.com

archformation.com