Skip to content

Kray Technologies | Elevator Pitch

Kray Investor Pitch cover

Kray Protection UAS

Kray Technologies розробив автоматичний дрон з вертикальним зльотом для нанесення засобів захисту рослин і підживлення польових культур. Його індустріальна продуктивність до 470 гектарів на день, що зменшує вартість внесення на 90%.

Автоматичний дрон Kray Protection UAS використовує системи автонавігації та комп’ютерного зору для відстеження траєкторії польоту, перешкод і регулювання висоти. Агродрон призначений для заміни існуючих наземних і повітряних обприскувачів, знижуючи витрати на застосування в 10 разів.

Kray Technologies logo

Kray Protection UAS – зразок третього покоління

Почалося все у 2014 році з волонтерського проєкту зі створення дрона для розвідки коригування вогню для ЗСУ. Тоді зібралася велика команда волонтерів та ентузіастів й розробила багато доробок. Однак поставивши фінальне технічне завдання, стало зрозуміло, що для того, щоб проєкт став корисним ЗСУ, потрібно комерціалізуватися й робити цивільний продукт. 

Через пів року ресерчу, аналізу ринку та відвідування Web Summit Dublin фаундери зрозуміли, що у найближчі 10 років одним із найбільших ринків для дронів великої вантажопідйомності буде сільське господарство. Тоді ж було фіналізовано технічне завдання і концепція апарату та розуміння того, що на агроринку стартап може запропонувати інноваційний продукт й змінити лендскейп сільського господарства та способи яким воно ведеться. З 2016 року команда чітко сфокусувалася на своєму основному продукті Kray Protection UAS.

Зараз продукт знаходиться на етапі фінальних політних випробувань Kray Protection UAS – зразок третього покоління, який є кандидатом серійного виробництва.

Наразі укладено контракти на постачання дронів з США та Канадою.

Kray Technologies, Investor Pitch, Ucluster. Доповідач: CEO Дмитро Сурду.

Наступний майлстоун 

  1. Демонстрація апарату американським фермерам та стратегічним партнерам – хімічні компанії які виробляють продукти для обприскування полів.
  2. Представлення України на Grand Finale Startup World Cup у Сан-Франциско, 30 вересня 2022.

Контакти

CEO Дмитро Сурду

dmytro.surdu@kray.technology

LinkedIn

https://kray.technology