Skip to content

DarkBot.io – система автоматичної торгівлі на біржах, яка допомагає оптимізувати прибуток та мінімізувати ризики

DarkBot.io - система автоматичної торгівлі на біржах, яка допомагає оптимізувати прибуток та мінімізувати ризики

Минулий рік довів, що майбутнє за криптовалютою. Багато хто мав на меті почати заробляти завдяки крипті, але зіштовхувався з проблемою: торгівля на біржі – процес, який забирає багато енергії, сил та часу. Усвідомивши цю проблему, Григорій Часовських заснував стартап, який допомагає оптимізувати прибуток та мінімізувати ризики за допомогою торгових показників, машинного навчання та нейронної мережі.

Засновники: Григорій Часовских

Розташування: Київ 

Рік заснування: 2019

Website / Facebook / Instagram 

Ідея стартапу DarkBot.io полягає в тому, щоб повністю автоматизувати торгівлю на фінансових ринках. Команда переконана, що професія трейдера може відійти в минуле, якщо створити достатньо гнучку та універсальну торгову стратегію, котра підійде будь-якому трейдеру та інвестору. Вони зможуть використовувати створений алгоритм на своїх біржових акаунтах на ринку криптовалют. Все те, що трейдери змушені робити вручну, додаток DarkBot.io виконує автоматично.

Григорій Часовских – CEO DarkBot.io, має вже понад десять років досвіду в  ІТ-сфері. Спочатку Григорій був SAP ABAP та Back-end розробником, сьогодні фаундер позиціонує себе як Senior PHP Developer. 

Демонстраційний обліковий запис.

Понад два роки тому, коли Григорію набридло торгувати на біржі вручну, постійно слідкувати за ринком, щоб грамотно увійти в угоду, він вирішив автоматизувати роботу трейдингу. Коли Часовских почав впевнено відчувати себе у фінансах та на криптовалютному ринку, він зрозумів, що все це можна запрограмувати. Так виникла ідея, яка переросла в бажання захопити весь ринок. Вже зовсім скоро Григорій запропонував першому члену команди — Володимиру Парандій стати частиною стартапу сказавши: “Привіт, ми робимо історію, давай з нами!”

Функціонал DarkBot.io

Стосовно продукту, наразі стартап уже має сайт, аднмін-консоль та бета-версію застосунку. Додаток своєю чергою включає готовий модуль, який відповідає за підключення до криптовалютних бірж. Команді вже вдалось під’єднати платформи Binance та Poloniex

Найголовніша задача стартапу – правильно налаштувати алгоритм. У випадку, якщо все налаштовано правильно, алгоритм буде примножувати інвестиції, та використовувати методологію ризик менеджменту. Для того аби навчити програму прибавляти гроші, на допомогу приходить машинне навчання. За допомогою генетичного алгоритму воно поступово створює найбільш вигідну і найменш ризиковану стратегію під конкретний ринок. Завдяки імітації генетичного алгоритму, всього лиш за рік система зможе сама заробляти великі суми.

Українська команда та перші клієнти

Григорій Часовских – монофаундер. Разом з Володимиром Мариморичом, він займається Back-end розробкою, а також всім, що стосується серверів та баз даних. Front-end розробкою займається Володимир Парандій та Олександр Тархонський, які відповідають за Front-end сайту, додатку та адмін-консолі. Усі учасники стартапу – українці. Поки що, стартап фінансується власними коштами та планує залучити інвестиції  після релізу в жовтні, коли вони почнуть виходити в плюс хоча б по заробітній платі для співробітників.

DarkBot.io прагне показати, що професія трейдера вже в минулому, адже на зміну їй прийде простий додаток, який автоматизує процеси. Стартап хоче запустити продукт на всі біржові ринки, але почали з доступного ринку криптовалют де найлегший поріг входження.

Перших клієнтів стартап отримав не роблячи зовнішнього маркетингу: користувачі власноруч знаходили стартап в інтернеті. Команда вже розробила  маркетинговий план, який планується підключити до роботи одразу після офіційного запуску бета-версії. Зараз DarkBot.io має 100+ клієнтів, які активно користуються системою в режимі бета-тестування. Основний момент, який стартап планує вирішити в найближчому майбутньому – юридична сторона, аби в застосунку була можливість приймати платежі.