Skip to content

Партнерство Ucluster та Kharkiv IT Cluster

Компанія Ucluster та Kharkiv IT Cluster анонсують партнерство для спільного просування та розвитку регіональних ІТ-спільнот в Україні, починаючи з провідного ІТ-кластера України в Харкові. 


Kharkiv IT Cluster – це харківська громадська спілка, яка з 2015 року об’єднує провідні IT-компанії, місцеву владу та вищі навчальні заклади для впровадження комплексних змін в IT-екосистему міста. Місія організації – це поступова трансформація Харкова в IT-центр міжнародного масштабу. 

Українським стартапам і учасникам кластерів портал ucluster.org пропонує новини про стартапи та регіональні кластери як в Україні, так і за кордоном, а також організовує заходи, які об’єднують українську кластерну спільноту. Інвесторам у США та світі ucluster.org надає інформацію про перспективні стартапи в Україні. Незабаром компанія Ucluster відкриває стартап-акселератор в місті Києві, зосереджуючи увагу на інвестиціях бізнес-ангелів в перспективні ІТ-стартапи, насамперед з київського і харківського ІТ-кластерів. Для цього компанія проводитиме щорічну конференцію з відбору технологічних стартапів в акселератор та та співпрацюватиме з Kharkiv IT Cluster для медіа-підтримки конференції.

Детальніше про діяльність харківського кластера.