Skip to content

Перезапуск порталу Ucluster

Портал ucluster.org, який об’єднує українські регіональні кластери підприємців, наукові кола та місцеві органи влади відновлює свою діяльність та створює профілі на основних соцмережах “LinkedIn”, “Facebook” та “Twitter”.

Українським стартапам та учасникам кластерів ми пропонуємо новини про стартапи та регіональні кластери як в Україні, так і за кордоном, а також організовуємо заходи, які об’єднують українську кластерну спільноту. Інвесторам у США та інших країнах ми надаємо інформацію про перспективне зростання стартапів в Україні.

Ucluster.org був заснован Сергієм Соколенко та Станіславом Соколенко (1936-2014) в 2007 році. Сергій є інвестором-ангелом, очолює product management для Streaming Analytics в Google, а в минулому працював в області product management в Amazon і Microsoft. Він також заснував Cuesense, стартап з аналізу тональності тексту.

Станіслав Соколенко був відомим українським економістом і головою правління компанії “Укрімпекс”. Працюючи в 1980-х роках в Організації Об’єднаних Націй в Австрії як відповідальний за Програми технічної допомоги в Індії, Китаї та Кореї, Станіслав аналізував нові виробничі системи, засновані на мережах (кластерах). Повернувшись до України, він популяризував кластерну освіту в Україні та став співзасновником будівельного, текстильного та туристичного кластерів у Хмельницькій області.

Ucluster.org розробляється компанією Ucluster LLC, що базується в Сіетлі, штат Вашингтон, США. Більш детальну інформацію ви можете дізнатися на нашому веб-сайті.